23948sdkhjf

Fyrer I for fuglene?

Nyt tilbud om energitjek til vognmænd.

Vinteren er landet, og varmen fosser ud af rigtig mange bygninger. Det skaber glæde hos fugle, rotter, katte og andre kræ, der befinder sig ude. Men inde giver det kolde fødder, stive nakker og høje energiregninger.
 
Netop de høje energiregninger kan være en tung post for vognmandsforretninger, og det er baggrunden for, at ITD og Harald Karlsen Rådgivning har indgået en aftale om billige Energi Tjek til vognmandsbranchen:
 
- Vi ser, at nogle vognmandsforretninger kan spare helt op mod 30 procent af deres elforbrug, forklarer Harald Karlsen.

Han forklarer, at netop fordi potentialet for besparelse er så stort, er et Energi Tjek og de efterfølgende investeringer hurtigt tjent hjem igen.
 
- Typisk allerede inden for to år er det hele tjent hjem igen, vurderer Harald Karlsen.
 
Guld værd

Hos ITD er der ingen tvivl om, at et besøg af Harald Karlsen er guld værd og ikke kun varm luft.
 
- Vi er blevet tjekket for et par år siden, og vi kan allerede nu se, at vi sparer penge, forklarer Michael Wøhlk.

Han fortæller, at besparelserne er ganske enkle. Han peger på en række tiltag indenfor belysning, varme og ventilation hvor blandt andet en optimering af selv et top moderne styringsanlæg gav gode besparelser og komfortforbedringer uden større investeringer.
 
Netop fordi Energi Tjekket er individuelt, viser Harald Karlsen Rådgivning i hvert enkelte tilfælde, hvor der er størst mulighed for at spare penge, og hvad der er billigst at ændre på. Han tilbyder også to forskellige eftersyn. Det hurtige på fire til seks timer, hvor der gives en kort tilbagemelding med spareforslag. Det lange eftersyn tager tre til fire dage og indeholder en grundig gennemgang af virksomhedernes installationer og bygninger, forbrugsdata med videre. Herefter følger en skriftlig rapport.


Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062