23948sdkhjf

Ny direktør

En af transportbranchens tunge drenge afløser Kai Lundgaard.

Djon Lauritzen er et kendt navn i transportbranchen med mere end 25 års erfaring, herunder 12 år hos Schmitz Cargobull i Padborg.

Nu sætter han sig bag rattet hos LJ Handel ApS, hvor han har overtaget jobbet som adm. direktør fra Kai Lundgaard.

Den nye topchef har været ansat hos LJ Handel ApS som salgsdirektør i et lille års tid, med base i Aabenraa, hvor han fortsat opererer fra. Samtidig med ansættelsen som adm. direktør har Djon Lauritzen erhvervet en mindre del af firmaet.

- Med Djon Lauritzen i spidsen for selskabet har vi fået en stærk personlighed med mange års erfaring og friske visioner for fremtiden, siger Kai Lundgaard.

Han fortsætter som bestyrelsesmedlem og koncentrerer sig desuden om andre opgaver. Det gælder ikke mindst opstarten af det nyetablerede svenske søsterselskab LJ Handel Sverige AB (IGLOOCAR Sverige AB).

Mange visioner

- Jeg glæder mig meget til den store udfordring, der ligger i at overtage ansvaret for det danske marked, og jeg har mange visioner, som jeg nu ser frem til at gøre til virkelighed i den kommende tid, siger Djon Lauritzen.

Mogens Terkelsen fortsætter som salgskonsulent for LJ Handel ApS på Sjælland.

LJ Handel ApS er grundlagt i 2004 med to agenturer, IGLOOCAR med isolerede opbygninger og Borco-Höhns med salgsvogne.

I dag koncentrerer selskabet kræfterne om de isolerede opbygninger med IGLOOCAR som det primære.

IGLOOCAR Sp. z o.o. er Polens førende producent af isolerede lastvognskasser med en årsproduktion på 1500 - 2000 kasser og med ca. 200 ansatte. 

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062