23948sdkhjf

510 heste og hænger til Trifa

Nyt vogntog kører for Rema 1000.

En ny DAF XF 510 FAR SSC og en 3-akslet Kel-Berg anhænger med en totalvægt på 24 tons er netop leveret til Trifa Transport i Horsens.

Vognmandsforretningen blev åbnet i 2007 af Flemming Andersen og Morten Trier. I 2014 blev Morten Trier eneejer af firmaet, der med det nye vogntog har en vognpark på 16 enheder. De 11 kører fast for Rema 1000, mens de sidste kører i fast rutefart til Norge.

Den nye DAF er udstyret med en 6-cylindret og 12,9 liter stor MX-13 dieselmotor, der yder 510 hk. Bilen er udstyret med fuld AS Tronic, 12-trins automatisk gearkasse med direkte kobling. Super Space Cab førerhuset har kofanger i galvaniseret stål, farvede el-ruder samt elektrisk opvarmede hoved- og vidvinkelspejle.

Brændstoftanken i aluminium rummer 545 liter og AdBlue-tanken 90 liter. Kabine i standardudførelse har indtræksfarven Earth, luftaffjedret førersæde model Luxury Air med høj ryg og justerbar skulderstøtte samt to varmeindstillinger.

Lift og liftaksel

Anhængeren kører via tre styk 9-tons BPW-aksler med skivebremser og original BPW-luftaffjedring. Den leveres blandt andet med sidemonteret liftaksel på anden aksel. Bremsesystemet er et 2-kreds trykluftsystem med ALB-ventil.

Den lukkede alu-kasse har surringsringe i siderne, og der er monteret seks røde toplamper og to blinklys på topklappen samt fire hvide lamper på fronten. En 2.500 kg. Zepro-lift med en to meter bred liftplade er monteret bagpå.

Det nye vogntog er leveret af Anders Larsen, Lastas i Hedensted.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078