23948sdkhjf

Køge Bugt Motorvejen indskrænkes

Igen-igen: Opsætning af stilladser giver flaskehals på Køge Bugt-motorvejen.

Vejdirektoratets entreprenører skal sætte stillads op ved broen, der fører Egedesvej over Køge Bugt Motorvejen. Det giver trafikanterne færre vejbaner at køre på i aften- og nattetimerne i denne weekend.

Omkring broen, der fører Egedesvej over Køge Bugt Motorvejen, mellem tilslutningsanlæg <31> og <32> bliver trafikken på motorvejen flyttet til den ene side af vejen. Trafikanterne i den retning, hvor trafikken er flyttet, vil kun have et spor at køre på. I modsatte retning er to spor farbare.

Ændringerne sker i tidsrummene:

Fredag 16. januar kl. 19 til lørdag morgen 17. januar kl. 09

Lørdag 17. januar kl. 19 til søndag morgen 18. januar kl. 09

Hastighedsbegrænsningen på stedet vil være 50 km/t, men Vejdirektoratet forventer ikke, at arbejdet vil give kø på stedet.

Stilladset skal bruges i forbindelse med byggeriet af et nyt tilslutningsanlæg ved Egedesvej, som kommer til at hedde <31b>. Når anlægget står færdigt i løbet af sommeren, vil det blive væsentligt lettere for de trafikanter, som nu oplever kø ved <32> Køge, at komme til motorvejen.

Arbejdet ved Egedesvej er en del af Vejdirektoratets arbejde med at udbygge Køge Bugt Motorvejen fra 6 til 8 spor mellem Greve S og Køge.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063