23948sdkhjf

Beredskabsøvelse på Nørreport

Øvelse forventes at give gener for vejtrafikken - herunder også vareudbringningen.

Natten mellem den 13. og den 14. januar holdes der beredskabsøvelse på og omkring Nørreport Station og nedgangen til Metroen i Frederiksborggade.

Det vil nok genere vareudbringning og andre transportopgaver.

Under øvelsen vil en række beredskaber og samarbejdet mellem de forskellige deltagere i øvelsen blive testet. Det gælder blandt andet alarmering, evakuering, kommunikation og afprøvning af de brandtekniske installationer.

I alt vil der deltage omkring 400 mennesker i øvelsen, herunder godt 100 figuranter, der agerer passagerer og tilskadekomne. Der er tale om en periodisk fuldskalaøvelse for at teste de forskellige beredskaber i stil med de øvelser, der gennemføres ved Storebæltsforbindelsen.

Deltagere i beredskabsøvelsen er Politiet, Københavns Brandvæsen, Region Hovedstadens akutberedskab, Frederiksberg Brandvæsen, Hjemmeværnet, Metroselskabet, Metro Service, DSB, Livgarden og Banedanmark.

Selve øvelsen begynder klokken 23.30, hvor togtrafikken mellem København H og Østerport også vil blive indstillet. Togene begynder at køre igen klokken 4.30, når øvelsen er afsluttet. Metroen kører, men under øvelsen vil af- og påstigning på Nørreport ikke være muligt.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063