23948sdkhjf

CHEP fordobler spansk kunde

Agrolimen øger mængden af CHEP-paller 100 procent.

Det spanske multinationale holdingselskab Agrolimen fordobler mængden af CHEP paller med ny kontrakt.

Det glæder naturligvis CHEP, der er en af verdens førende leverandører af paller og containerpuljeløsninger.

Ifølge den ny aftale, der løber over 3 år skal Agrolimen fordoble brugen af CHEPs tjenester, der erstatter en kombination af byttepaller i rødgran og andre pallepuljetjenester, som CHEPs konkurrenter tilbyder.

Agrolimen opererer hovedsagelig i sektorerne fødevarer, catering og kæledyrspasning. CHEP leverer paller til cirkulation indenlands og internationalt på tværs af Europa til følgende af Agrolimens firmaer: Affinity Petcare i Spanien og Frankrig, vægtkontrolspecialisten Bicentury i Spanien og fødevaregruppen Gallina Blanca Star i Spanien og Holland.

Logistikchef for Affinity Petcare, Andrés Sánchez, udtaler:

- Efter at have skabt et samarbejde med CHEP igennem mange år har vi allerede i et godt stykke tid høstet fordelene af deres puljemodel. Konvertering af ekstra cirkulation til CHEP i Frankrig, Spanien og Holland vil forenkle vores igangværende processer til palleadministration. CHEPs driftssikre leveringstjeneste, palletilgængelighed og let pallebestilling er også grunde til at udvide forretningen med CHEP.

En anden vigtig faktor i underskrivelsen af denne aftale med CHEP, har at gøre med bæredygtigheden i CHEPs tilgang til at hjælpe sine kunder med at minimere deres miljøpåvirkning via innovative løsninger. CHEP implementerer Total Pallet Management (TPM) til Affinity Petcares fabrik i La Chapelle, Frankrig, hvilket giver fordele inden for bæredygtighed og omkostningsoptimering.

TPM er en tjeneste, der er udviklet af CHEP, som omfatter et anlæg til sortering, inspektion og reparation af paller på eller tæt på kundens facilitet. TPM sikrer, at gode paller genindsættes i forsyningskæden uden forsinkelse, hvilket eliminerer behovet for at transportere tomme paller til et CHEP-servicecenter.

Eat Out Group (fastfoodrestauranter) med mærker som Pans & Company, FrescCo, Dehesa Santa María og Consorcio del Jabugo.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063