23948sdkhjf

Råd til mere sikker bil

Howeni CarSecure leverer mangeårig erfaring og målrettet indsats mod eksempelvis indbrud og tyveri.

Værdifulde lastbiler, trailere, dieseltanke og gods har længe gjort vognmænd og chauffører til oplagte mål for danske og internationale kriminelle.

Howeni Eurosafe står derfor klar med rådgivning om målrettet beskyttelse af værdierne – med fokus på blandt andet sikring mod indbrud, tyveri og røveri. Rådgivningen tager udgangspunkt i en konkret vurdering af den enkelte kundes behov – igen med udgangspunkt i de opgaver og det gods, som vognmanden og chaufføren transporterer – og hvor det foregår.

Individuelt oplæg

Alt efter graden af risiko, og om det eksempelvis er egne eller andres værdier, der transporteres, leverer Howeni Eurosafe’s afdeling Howeni CarSecure et individuelt oplæg til forebyggende sikring af værdier. Målet er, at vognmændene minimerer risikoen for kedelige overraskelser, der koster tid og tab på bundlinjen.

Aktuelt tilbyder Howeni CarSecure en guide udviklet til varevogne, og en tilsvarende sikringsguide til lastbiler er på vej.

Howeni CarSecure’s forslag til sikring leveres i et samarbejde med forsikringsselskaber og leverandører til transportsektoren. Her er udgangspunktet ikke, ifølge afdelingen, dyre sikringsprodukter – ”men en seriøs risikovurdering med udgangspunkt i, hvilke opgaver der løses med den konkrete virksomheds vognpark - eller med den enkelte vogn”.

Ingen standardløsning

”Selvom der kan indgå standardprodukter i en løsning, er her altså ikke tale om standardløsninger - men tværtimod nøje sammensatte sikringsløsninger, der forebygger og imødekommer netop de risici, den enkelte virksomhed og det enkelte køretøj står overfor”, forklarer Howeni CarSecure på virksomhedens hjemmeside.

Howeni Eurosafe A/S er etableret i 1963.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062