23948sdkhjf

Leasing: Stigende interesse fortsætter

Nordea Finans: - Transportbranchen trækker stærkt via leasing, der anerkendes som ”vejen frem”

- Vi satser på rådgivning. Vi vil altså rigtigt gerne være aktive i forhold til seriøs og god rådgivning, også i forhold til transportbranchen. Og vores forhold til de bedste kunder kendetegnes af langvarige relationer. Her er det gennemgående træk, at Nordea Finans er del af en relationsbank – Nordea.

Salgsdirektør Henrik Horup Andersen, Nordea Finans, forklarer til Transport-Tidende, at Nordea Finans således rækker hånden frem til transportbranchen med tilbuddet om partnerskab over en bred bane.

- Vi går efter at levere tilbud på finansiering af mere end blot én eller to lastbiler i den enkelte vognmands bilpark. Vores key account managere er således ambassadører for et kæmpestort netværk af engagerede bankkolleger over hele landet – i Nordeas store netværk af erhvervsfilialer, fortsætter Henrik Horup Andersen.

Pæn fremgang

Netop leasing er altså fortsat et marked i vækst, efter at Nordea Finans også oplevede en pæn fremgang på dette marked for omkring ét år siden. Dengang blev udviklingen kørt frem af salget af nye lastbiler - både Euro 5 og de, dengang, helt nye Euro 6 modeller.

I dag oplever Nordea Finans også øget efterspørgsel på leasing – eksempelvis som følge af de mange store anlægsprojekter landet over. Opgaver der giver øget aktivitet hos vognmænd og leverandører i anlægs- og entreprenørbranchen.

For et år siden noterede salgsdirektør Henrik Horup Andersen ingen større revolutioner på selve leasing-produkterne. Men nu er der nyt under opsejling.

- Faktisk oplever vi nu en stigende interesse hos flere af vores kunder for operationel leasing. Her står vi også klar til at dække eksempelvis restværdi samt forhold omkring service og vedligehold – via både seriøs rådgivning og stærke tilbud, tilføjer salgsdirektør Henrik Horup Andersen, Nordea Finans.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078