23948sdkhjf

TNT hyldet af bilindustrien

Ekspres-firmaet TNT har modtaget en pris som årets logistikleverandør af reservedele til industriens eftermarked.

Overrækkelsen skete ved logistikmediet Automotive Supply Chain's Global Award showet, der for nyligt blev afholdt i London.

God kundeservice

Showet hylder hvert år de bedste logistikleverandører i 16 kategorier, der dækker alle aktiviteter forbundet med bilindustriens forsyningskæde, og TNT fløj altså af sted med prisen for bedste leverancer af reservedele til værkstederne. Det skete med baggrund i virksomhedens ”konsistente fokus på kundeservice og for sin indsats for at hjælpe kunderne til at nedbringe omkostninger og eliminere spild i deres supply chain”, som det lyder i en pressemeddelelse fra TNT.


Susanne Vatta, administrerende direktør for TNT Danmark:


- Vi har i mere end 25 år opbygget en stærk kompetence inden for leverancer af reservedele til bilindustriens eftermarked. I dag indgår bilindustrien i den fokusering på nøgleindustrier, som ligger i TNT’s Outlook-plan. Det er også en branche, som vi har et stærkt samarbejde med i Danmark og i resten af Norden, siger hun.


Vinderne af de 16 kategorier ved det årlige Automotive Supply Chain Global Award-show bliver udvalgt af en uafhængig jury af brancheeksperter.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063