23948sdkhjf

Ny salgschef Vest

Schenker A/S henter ny salgschef i egne rækker.

Dennis Pedersen er 1. december 2014 tiltrådt sin nye stilling som salgschef vesti Schenker A/S, hvor han har været ansat i salgsafdelingen i 6 år.

Han skal fremadrettet sikre, at den velfungerende og voksende salgsafdeling Vest i endnu højere grad er gearet til den vækststrategi, som virksomheden arbejder hen imod.

Dennis Pedersen, 40 år, har næsten 12 års erfaring inden for transport og logistik. Han kommer fra en stilling i Schenker A/S som sales executive, hvor han primært har været beskæftiget inden for salg og key account management.

Ud over sin grundige praktiske erfaring fra dagligdagen kan Dennis trække på en solid teoretisk bagrund med en HD i afsætning fra ASB og dertil en akademi-merkonom i økonomi og ressourcestyring.

- Dennis har et stærkt drive og en sund, kommerciel indstilling kombineret med stor omhu for både kunder, kollegaer og DB Schenker. Vi forventer, at han med sin erfaring, dygtighed og flid vil bidrage meget positivt til sin nye rolle, udtaler Kent Larsen, salgsdirektør hos Schenker A/S.

Schenker A/S salgs-afdeling i Danmark er i dag vokset til 16 mand fordelt på kontorerne i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg.

I forbindelse med sin nye stilling siger Dennis:

- Jeg ser frem til den nye udfordring, at få en mere central placering omkring firmaets fortsatte succes. Vi er utrolig privilegeret hos DB Schenker – vi har et stærkt brand, som kunderne associerer med logistikløsninger af høj kvalitet. Dertil er det fantastisk sted at være, hvor man kan mærke at ledelsen vil kunderne og medarbejderne. DB Schenker har i dag alle ressourcer og kompetencer til at vokse i et stærkt konkurrencepræget marked. Vores interne motto ”vi KAN og vi VIL”, skal være en hjørnesten i vores arbejde med at blive kundernes fortrukne leverandør.

Dennis fik sin speditionsuddannelse hos ASG/ERT (DHL), hvor han arbejdede i produktionen, og derefter fortsatte han hos Nor-Cargo (Bring) som Sales Manager. Sidenhen kom Dennis til salgsafdelingen i Schenker A/S og er her nu altså klar til at tage fat på jobbet som salgschef Vest.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078