23948sdkhjf

Smøreolietransport stiller særlige krav til kvaliteten

PJH Tanktransport melder om gode erfaringer fra det første år med tankvognsløsning fra HMK Bilcon.

HMK Bilcon, der er en førende leverandør af vægtoptimerede transportløsninger opbygget i aluminium, har leverede for omtrent et år siden en ny tankbil til transport af smøreolie til vognmand Per Just Hansen og PJH Tanktransport.

Transport af smøreolier stiller store krav til kvaliteten af transporten fra materiel til chauffør og vognmand.

Tankbiler til transport af smøreolier er opbygget anderledes, end tankbiler til transport af f.eks. benzin eller fyringsolie. Selve tanken er opbygget i aluminium, men er opvarmet og isoleret med 100 mm. isoleringsmateriale.

Yderst har tanken et skjold af rustfritstål.

PJH Tanktransport er et specialfirma for transport af smøreolie. Virksomheden har snart 20 års erfaring på dette område, så her ved man, hvad det handler om.

PJH Tanktransport henter smøreolie over hele Nordeuropa og varetager skandinavisk distribution.

Store krav til materiellet

Smøreolie er dels meget dyrere end olieprodukter til forbrænding, dels opfylder de normalt helt særlige behov og har helt bestemte specifikationer. Det betyder, at smøreolier ikke må blandes, hvilket stiller store krav til materiellet, chauffør og vognmanden.

- Vores kunder stiller store og ofte ret specifikke krav til, hvordan vi som transportør skal håndtere deres ofte dyrebare produkter. Det er vores tankbiler indrettet efter, så vi kan løse de opgaver, som vores kunder har, siger vognmand Per Just Hansen og slutter:

- Vi har nu kørt med tankbilen fra HMK Bilcon i ca. ét år. Den kører helt som den skal, så når vi en dag skal have en ny, vil jeg da gerne bestille en eksakt kopi.

Fra HMK Bilcon, der er markedsleder som producent af olietankbiler, siger salgschef Carsten Thorhauge:

- Vores hovedmarked er naturligvis olietankbiler til brændstof, men vi er rigtig glade for at være med i andre markeder, hvor der er særlige behov og ønsker.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063