23948sdkhjf

24 tons totalvægt til 80-årig

Ny Kel-Berg-tipkærre til Svinninge.

Vognmandsfirmaet Olaf Jensen A/S, Svinninge på Sjælland, har netop modtaget en ny 3-akslet og 3-vejs Kel-Berg-tipkærre med en totalvægt på 24 tons.

Kærren er seks meter lang. Chassisets længdevanger er opsvejsede til I-profiler i højstyrkestål, med kraftige tværvanger og forstærkninger, der gør chassiset ekstra stabilt. Højden kan justeres fire gange fem cm.

Vognen har tre ni-tons BPW-aksler med original BPW-luftaffjedring og tromlebremser. Der er sidemonteret lift på 1. og 3. aksel. Bunden er fremstillet af fem mm Hardox-stål og forstærket underbund med U-profiler. Bagklappen er 1,18 meter høj og todelt, fremstillet af fire cm. aluminiumsprofiler.

Øverste del er 88 cm. høj, nederste del 40 cm. høj, fremstillet af seks mm Hardox-stål, der virker som asfaltskuffe ved åbning.

Øverste del af bagklappen åbnes via top-og sidehængsler. Nederste del styres af en magnetventil. På venstre aluside er der monteret hjælpelukdæmpere. Tipkærren er udstyret med EU-godkendt kofanger mod underkørsel og sidebeskyttelsesværn.

Desuden er der monteret en dørkplade i aluminium på A-trækstanger med trin til opstigning.

Olaf Jensen A/S er grundlagt i 1934 af Olaf Jensen. I dag sidder 3 generation ved rattet i firmaet, der primært kører indenrigs.

Den nye tipkærre er leveret af Jacob Jørgensen fra Lastas.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062