23948sdkhjf

TNT udvider i Europa

Kurérvirksomheden TNT styrker nu sine services i Europa med en ny luftrute til Hannover og byggeriet af et nyt depot i Eindhoven.

Dermed tager TNT de første skridt i de varslede strategiske investeringer i virksomhedens europæiske core-netværk, der skal øge den operationelle effektivitet og give et bedre serviceniveau.

Ny rute og depot

Der er netop taget det første spadestik til det 6.350 kvadratmeter store depot i Eindhoven, der forventes at stå færdig til juni næste år. Det nye internationale depot skal erstatte de eksisterende TNT-faciliteter i byen, og bliver ifølge TNT et topmoderne depot med avanceret sorterings- og pakkehåndteringsteknologi med 99 lastbilplatforme til varevogne og lastbiler. Depotet vil forbedre arbejdsmiljøet for 250 ansatte i Eindhoven, samtidig med at det vil løfte TNT’s kapacitet og leveringshastighed, fortæller Susanne Vatta, administrerende direktør i TNT Danmark:

- Med nybyggeriet i Eindhoven gør TNT sig klar til at kunne håndtere øgede fragtmængder i netværket i Nord- og Vesteuropa endnu mere effektivt, og det nye depot vil have særlig fokus på at servicere kunder inden for high-tech industrien, siger hun.

TNT udbygger også luftnetværket over det nordlige Europa med indsættelsen af et Boeing 737-400 fragtfly mellem Hannover og TNT’s hovedlufthavn i Liége. Og det kommer også til at gavne virksomhedens danske kunder, da Liége dermed forbinder Hannover med TNT’s faciliteter i Billund Lufthavn og i Oslo, siger Susanne Vatta:

- Den nye forbindelse til Hannover giver os en stærk forbindelse til det nordlige Tyskland og byer som Hamborg, Bremen og Magdeburg. Med det nye natfly fra Liége til Hannover kan vi blandt andet levere hasteforsendelser til det nordtyske marked hver dag inden kl. 9, siger hun.

TNT omsatte i 2013 for 6,7 mia. euro.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.05