23948sdkhjf

Muligheder for leverandører til Femern

Entreprenør-vognmænd blandt virksomheder med rigtig god mulighed for at få del i opgaver på det kommende tunnelprojekt mellem Rødby og Puttgarden.

Mindre og mellemstore virksomheder fra hele Danmark og Nordtyskland - herunder entreprenør-vognmænd - har rigtig gode muligheder for at få del i opgaverne på det kommende tunnelprojekt mellem Rødby og Puttgarden, melder Femern A/S.

Mange underleverandører har allerede vist deres interesse for de fire store kontrakter på selve tunnelbyggeriet, som Femern udbød i sommeren 2013.

Nu kommer der yderligere en mulighed for underleverandørerne, når Femern i december 2014 udbyder to andre store opgaver.

De fire opgaver, som mange underleverandører allerede har haft mulighed for at vise interesse i, drejer som om anlæg af den nordlige tunneldel, den sydlige tunneldel, tunnelportaler og ramper samt uddybning af havbund og landopfyldning.

De to opgaver, der udbydes i næste måned, drejer sig dels om de elektriske og mekaniske installationer, der skal monteres inde i den 18 km. lange tunnel, dels om en transformerstation på Lolland, der skal levere strøm til tunnelen og kørestrøm til togene.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062