23948sdkhjf

3-akslet rullegulv til Korsør

3-akslet Knapen/Kel-Berg Walking-floor trailer til Hans Larsen.

Vognmand Hans Larsen, Korsør, har fem trækkere og fem Kel-Berg-trailere, to af de sidstnævnte er 54 kubikmeter store tiptrailere.

Nu har vognmanden netop modtaget en ny 3-akslet Knapen/Kel-Berg Walking-floor trailer, der er opbygget på et selvbærende stålchassis med kongeboltkonstruktion i svær og stabil stålprofil.

Traileren står på tre stærke 9-tons SAF-aksler med intradisc skivebremser. 1. aksel er løftbar over EBS, og 3. aksel er drejbar - med en tilladt totalvægt på 42 tons.

Trailerkassen er opbygget i hulprofiler i aluminium, med specialfremstillet topvange og indvendig skillevæg i alu-profil med presenning i bunden, der kører på integrerede skinner og kan klappes op eller fjernes efter behov.

Bunden er af otte mm. aluminium bundbrædder i glat udgave og CF-betjening monteret i venstre side samt ekstra CF-fjernbetjening 10 meter kabel. Foran på kassen er der monteret gangbro med opstigning i begge sider og beslag til kost og skovl. Under kassen er der monteret værktøjsskab, og over toppen en rullepresenning med fire presenningstrammere.

Den nye trailer er leveret af Jacob Jørgensen fra Lastas A/S.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062