23948sdkhjf

Volvo Trucks styrker beredskabet

Beredskabsstyrelsen har netop indgået en toårig rammeaftale med Volvo Trucks Danmark.

Den nye toårige rammeaftale med Beredskabsstyrelsen betyder, at Volvo Trucks Danmark bliver leverandør af 16 - 18 ton chassiser med mandskabskabine under 2,3 meters bredde.

Rammeaftalen dækker ikke bare beredskabet men også forsvaret og alle de kommunale brand- og redningsberedskaber i Danmark. Således vil der ikke være behov for de enkelte udbud, og indkøbsprocessen vil blive væsentligt forenklet.

- Vi er naturligvis utrolig tilfredse med denne aftale med Beredskabsstyrelsen, og især er vi glade for, at der blev lagt vægt på Volvos kerneværdier kvalitet, sikkerhed og miljø, siger Rauno Frederiksen, Fleet Sales Manager hos Volvo Trucks Danmark.

Beredskabsstyrelsens rammeaftale med Volvo Trucks Danmark, hvor Volvo er eneste lastbilpartner, omfatter i praksis de to modeller Volvo FL og Volvo FE. Aftalen gælder i første omgang to år - med mulighed for to gange et års forlængelse.

Fakta

Volvo FL og FE med mandskabskabine har totalvægt op til 18 ton, mandskabskabine med plads til syv personer, lav indstigning og lavt tyngdepunkt, døre åbner i 90 graders vinkel.

Motor: Volvo D5K Euro 6 med 210 eller 240 hk, alternativt Volvo D8K med 250, 280 eller 320hk.

Hertil manuel eller helautomatisk gearkasse, I-Shift eller I-Sync gearkasse. 

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062