23948sdkhjf

4-akslet rundtiptrailer til Givskud

Givskud Vognmandsforretning har modtaget en ny 4-akslet og 32 kubikmeter stor Kel-Berg rundtiptrailer.

En ny 4-akslet og 32 kubikmeter stor Kel-Berg rundtiptrailer triller nu afsted hos Givskud Vognmandsforretning.

Den nye trailer har en totalvægt på 48 tons, der ruller på fire styk ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original luftaffjedring. Første aksel er løftbar, og fjerde aksel er selvstyrende.

Kassens sider og bund er fremstillet af rullet svøb på en syv mm. tyk og ekstra slidstærk alu-plade. Bunden er forstærket med en ekstra syv mm. plade og beklædt med fire mm. Hardox-450 bundplade i fuld længde, monteret oven på alu-bundpladen.

Bagklappen er udført i 40 mm. kraftig og tophængt alu-profil. Tophængslerne er flyttede 18 cm. frem for at få 10 procent større åbning ved aflæsning. Skuffen er udbygget, tilpasset arbejde med asfaltmaskiner og har pneumatisk åbne- og lukkesystem.

Kassen er isoleret med 10 cm. isolering og beklædt med en spejlblank, rustfri stålplade. På toppen er der monteret en kraftig rullepresenning med rør.

Givskud Vognmandsforretning er et familieejet firma, åbnet i 1947 af Eli Madsen med lastvogns- og taxakørsel. I 1987 tog anden generation, sønnerne Peder og Ole Madsen, over. I 2009 gik Peder Madsen på pension, og Ole Madsen fortsatte som ejer. Forretning råder i dag over 10 lastbiler.

Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen, Lastas i Hedensted.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063