23948sdkhjf

Ny direktør for TUC

Selskabet bag TUC DEKRA’s aktiviteter i Østdanmark får ny direktør 1. december.

TUC A/S, selskabet bag TUC DEKRA’s aktiviteter i Østdanmark, får ny direktør 1. december.

Helle Bøtcher (foto) tiltræder således stillingen som ansvarlig for TUC A/S’s aktiviteter – med stort branchekendskab inden for hele voksen- og efteruddannelsesområdet.

- Med ansættelsen af Helle Bøtcher har vi gjort et scoop. Med 15 års erfaring som leder inden for erhvervsskoleområdet, og med solid faglig ballast og forståelse for kundebehov og forretning, glæder jeg mig til samarbejdet, siger Peter Laursen, TUC DEKRA’s administrerende direktør.

Helle Bøtcher kommer fra en stilling som centerchef ved Køge Handelsskole, hvor hun siden 2011 har været ansvarlig for opbygning af kursusafdelingen inden for blandt andet AMU- og akademiuddannelser og på diplomniveau.

Fra 1999 til 2011 var hun ansat ved Erhvervsskolen Nordsjælland i Helsingør og Hillerød. Først som uddannelseschef, siden centerforstander. Helle Bøtcher har taget en Diplomuddannelse i Offentlig Ledelse og en Master of Educational Management ved CBS og DPU i København.

- Jeg ser frem til at fortsætte den vækststrategi, der er lagt for selskabets udvikling. TUC A/S opererer inden for et utroligt spændende og konkurrencepræget område, men hvor TUC A/S skiller sig ud med en udpræget grad af service og tilpasning til både kursisternes og kunderne behov. Jeg glæder mig til at fortsætte og hele tiden udvikle den vigtige kurs, siger Helle Bøtcher.

TUC A/S i Brøndby er det østdanske ben i TUC DEKRA-koncernen, der med 35.000 årlige kursister er Danmarks største aktør inden for transportuddannelse.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079