23948sdkhjf

Øget fleksibilitet, større besparelser

Forsvaret kan spare betydelige summer ved fremover at bruge fleksible køretøjer til forskellige opgaver på hele kloden.

Det danske forsvar kan spare betydelige summer ved fremover at bruge fleksible køretøjer til forskellige opgaver på hele kloden.

Scania mener, at det gør den svenske producent til en attraktiv partner for det dansk forsvar, når der fremover udskiftes i forsvarets flåde af (pansrede) lastbiler.

For nylig vandt Scania en kontrakt på leverance af 184 lastbiler til det finske forsvar, og Beredskabsstyrelsen i Danmark har lige indgået rammeaftale om levering af nye lastbiler i de kommende år. Det giver Scania ekstra diesel i tanken og erfaringer, der er værd at køre videre på i forhold til det danske forsvar.

Anton Freiesleben, salgsdirektør for Scania Danmark:

- I årevis har Scania i Danmark været en af de foretrukne leverandører til civile vognmænd over hele landet, fordi vores lastbiler er økonomiske og af god kvalitet. Nu vil vi på samme måde være den foretrukne leverandør til det danske forsvar på lastbiler til både vej og terræn både med og uden pansring.

Blandt andet tilbyder Scania i sit produktprogram, at lastbiler med almindeligt førerhus nemt og hurtigt kan ombygges til en pansret udgave af højeste sikkerhedsstandard. På den måde kan forsvaret spare mange penge på fremtidige lastbilindkøb med en fleksibel løsning, der passer præcist til deres behov til alle tider.

- Forsvaret kan på den måde købe præcist det antal lastbiler, de har behov for, og så kan de pansres afhængig af det behov, man aktuelt har for køretøjer til missioner og træning. På den måde undgår forsvaret at have køretøjer stående, som ikke bliver brugt og har altid det korrekte antal lastbiler til rådighed”, fortsætter Anton Freiesleben.

Scanias militære modelprogram er aktuelt en del af forsvaret i eksempelvis Danmark, Finland, Luxembourg og Holland.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062