23948sdkhjf

BornholmerFærgen får sin egen bordershop

Rederiet Færgen har etableret en flydende bordershop på BornholmerFærgen i et forsøg på at trække flere sydsvenske turister til Bornholm.

Rederiet Færgen har etableret en flydende bordershop på BornholmerFærgen i et forsøg på at trække flere sydsvenske turister til Bornholm.
 
Fremover vil det være muligt at købe både spiritus, øl, vin, slik og bornholmske specialiteter til lave priser på BornholmerFærgen. Den hidtidige shop om bord på færgen har således fået en gevaldig ansigtsløftning og er blevet udstyret med en lang række af de produkter, som er at finde i andre grænsehandelsbutikker. Og kunderne har vel at mærke adgang til tilbuddene, uanset om turen går til Bornholm eller ej.
 
Adgangen til bordershoppen er nemlig ikke begrænset til rejsende, der er på vej til eller fra Bornholm. Færgen udbyder således særlige shoppingbilletter, hvor rejsende fra svenske Ystad for blot 100 svenske kroner (ca. 80 DKK) kan få bilen med på en færgetur til Bornholm, men hvor turen går hjem igen umiddelbart efter ankomsten. Her er der således mulighed for at fylde bilen med varer fra bordershoppen og være i havn i Ystad igen efter godt og vel tre timers færgetur. I november og december er det ligeledes muligt at købe endagsbilletter til 250 svenske kroner (ca. 200 DKK), hvor indkøb i bordershoppen bliver kombineret med en dag på Bornholm.
 
”Bordershoppen er i særlig grad rettet mod sydsvenskere, som ønsker adgang til en billig og lettilgængelig grænsehandelsbutik uden at skulle tilbringe mange timer i bilen for at nå dertil. Det tror vi på er interessant, fordi der både er store penge at spare og mulighed for at få en god og hyggelig oplevelse ud af det sammen med hele familien,” siger Lindy Kjøller, der er salgs- og marketingchef hos Færgen.
 
BorderShop Bornholm slår sig især op på sin nærhed til Skåne og det øvrige Sydsverige, den korte samlede rejsetid og lave priser på både shoppingbilletter og endagsbilletter. Derudover vil det være muligt at købe spiritus, øl og vin til omkring halvdelen af priserne i Systembolaget, ligesom der i lighed med andre grænsehandelsbutikker også vil være store beløb at spare for danskere.  
 
BorderShop Bornholm er netop blevet etableret på BornholmerFærgen mellem Ystad og Rønne, og de mange tilbudsvarer er således allerede at finde på hylderne i god tid inden julens indkøb.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063