23948sdkhjf

Mols-Linien opjusterer

Efter fremgang i omsætningen på 14 procent i de første tre kvartaler af 2014, sejler Mols-Linien nu efter overskud i indeværende regnskabsår.

Efter en fremgang i omsætningen på 14 procent i løbet af årets første tre kvartaler, regner Mols-Linien nu, for første gang i seks år, med et regnskabsår med overskud på bundlinjen.

Overskuddet ventes at blive på mellem 10 og 20 millioner kroner.

I årets første ni måneder har rederiet overført 855.495 personbilsenheder - 9,8 procent mere end i samme periode sidste år. Samtidig steg antallet af personbilsenheder pr. afgang med 16,3 procent i forhold til 2013, hvilket giver en langt mere effektiv udnyttelse af kapaciteten.

Fremgangen i Mols-Liniens forretningsområde, med overførsel af lastbiler og løstrailere, er fortsat i 3. kvartal, ligesom selskabet har oplevet en vækst i antallet af erhvervskunder, der foretrækker Business BlueClass-konceptet.

Som følge af den positive udvikling opjusterer Mols-Linien forventningen for 2014 om et positivt resultat efter skat i intervallet 0 – 10 mio. kr. til et positivt resultat efter skat i intervallet 10 – 20 mio. kr.

Mols-Linien forventer at den positive udvikling fortsætter i 2015, hedder det i regnskabsmeddelelsen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078