23948sdkhjf

Ferrari Kraner: Nyt salgskontor

Efter et godt første år hos Ferrari Kraner Danmark er den nye importør og forhandler af de italienske kraner flyttet til nye rammer tæt på Motorvej E20 øst for Odense, på C. F. Tietgens Boulevard 18.

Det nye firma har de første måneder opereret via et mobilt kontor hos Din Lastbil Mægler, men nu er begge selskaber altså flyttet til C. F. Tietgens Boulevard.

Samtidigt bliver Ferrari Kraner Danmark nu også til Ferrari Kraner Norge og Ferrari Kraner Sverige. Til at hjælpe med servicering, salg og montage er der etableret samarbejde mellem Ferrari Kraner og Liebherr-forhandler Jørn Glad A/S.

Ny model

Ferrari Kraner har i øvrigt konstrueret en helt ny ”lillestor” kran.

- Ja, vi kalder den lillestor, for den er klart det bedste bud for kunder, som har behov for en lille kraftkarl af an kran bag på ladet af varevognen. Model 310A1 har mekanisk krøjefunktion og håndpumpe eller elektrisk styret pumpe for hæve/sænkning af hovedarm og styring af udskuddet, oplyser Morten Stegemejer, Ferrari Kraner Danmark.

Selskabet deltager i den kommende weekends vognmandsarrangement hos AMU Odense med demonstration af to kraner i mellemsegmentet og den ”lillestore” kran.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063