23948sdkhjf

Ny chef for Schenker A/S’ filial i Aarhus

Rune Rasmussen har med sin dygtighed og sit målrettede engagement gjort lynkarriere og er nu forfremmet til filialchef med ansvar for 30 ansatte.

Rune Rasmussen har med sin dygtighed og sit målrettede engagement gjort lynkarriere og er nu forfremmet til filialchef med ansvar for 30 ansatte.

Rune Rasmussen, 29, er 1. november tiltrådt sin nye stilling efter at have været ansat i Schenker A/S i knap 4 år. Han skal fremadrettet i endnu højere grad sikre, at den velfungerende filial i Aarhus er gearet til den vækststrategi, som Schenker A/S arbejder hen imod.

Rune Rasmussen kommer fra Mors og har en solid brancheerfaring inden for spedition og logistik med i baggagen.

Han kommer fra en stilling som sales manager west hos Schenker A/S. Han har primært beskæftiget sig med salg og key account management og har således i forvejen et grundigt kendskab til firmaets kunder. Derudover har Rune gennem de sidste år haft mange rejsedage og derigennem skabt et solidt netværk i de nordiske lande.

- Rune har et stærkt drive, en sund, kommerciel indstilling og ledelsesmæssig fokus kombineret med stor omhu for både kunder, kollegaer og DB Schenker. Vi forventer, at han med sin erfaring, dygtighed og flid vil bidrage meget positivt til sin nye rolle, udtaler Viggo Duch, Head of Land Transport hos Schenker A/S.

I forbindelse med sin nye stilling siger Rune Rasmussen:

- DB Schenker er et utroligt alsidigt sted at arbejde – det er virkelig et privilegium at kunne tilbyde sig selv, sine medarbejdere og ikke mindst kunderne så mange løsninger og muligheder. DB Schenker har rigtig mange spidskompetencer og er inde i en spændende udvikling med bl.a. stykgodstransporter på Kinatoget samt pakke-/kurerløsninger til både erhvervs- og privatmarkedet. DB Schenker er et stort firma, som virkelig vil fremad – det sætter jeg en ære i at være med til at have indflydelse på

Oprindeligt er Rune Rasmussen uddannet som speditør hos Interfjord. Det har han suppleret med en efteruddannelse inden for både SCM og ledelse, og senest har Rune her i 2014 gennemført DB-koncernens intensive Executive-leder-uddannelse.

Én af DB Schenkers styrker er netop at kunne rekruttere internt gennem koncernens alsidige uddannelsesprogrammer inden for SCM og ledelse.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063