23948sdkhjf

ITD-ros til Padborg-plan

Byrådet i Aabenraa Kommune har vedtaget en helhedsplan for Padborg Erhvervsområde, og det skaber glæde hos ITD.

- Vi var med til at sætte processen i gang og har været med undervejs, så derfor er det også glædeligt, at planen nu er vedtaget, siger Anders Jessen, chefkonsulent hos ITD.

Kort fortalt går planen ud på, at der på hver side af motorvejen gennem Padborg skal være store erhvervsområder, hvor specielt lastbilchaufførerne og lastbilerhvervet kommer i fokus. Området skal forskønnes og faciliteterne være i top.

Et løft for alle

Hver dag kører 4.500 lastbiler ud og ind af Padborg på vej mod deres destinationer. 4.000 mennesker er derudover beskæftiget med transport i Padborg.

- Når så mange mennesker hver dag benytter faciliteterne i Padborg, er det naturligt for os at udvikle området til glæde og gavn for alle, forklarer Anders Jessen, der også håber, at fremtidens Padborg kan være med til at løfte hele branchen.

- Hvis alle føler sig godt modtaget, er jeg også helt sikker på, at de vil passe godt på sig selv, hinanden og Danmark på deres videre færd, uddyber Anders Jessen om baggrunden for, at ITD har involveret sig i arbejdet.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093