23948sdkhjf

Projektlast-rederi flytter til Bremen

Combi Lift etablerer nyt hovedkvarter i Bremen.

Combi Lift etablerer nyt hovedkvarter i Bremen.



Det er partnerrederierne J. Poulsen Shipping (JPS) og Harren & Partner (H&P) bag sværgodsrederiet Heavy Lift, der har besluttet at flytte Heavy Lifts hovedsæde til Bremen i Tyskland. Målet er at styrke rederiet og tilpasse det til markedet, skriver JPS i en pressemeddelelse.

Her betegner partnerne flytningen som strategisk.

Flytningen har effekt fra og med 1. November 2014. Combi Lift vil dermed blive opereret fuldstædnigt fra det nye domicil i Bremen, hvor teknik/ingeniør-afdelingen samles med afdelingen for chartering og den operationelle drift.

Det skal styrke Combi Lifts evne til at reagere hurtigt på kundernes specifikke behov og ønsker.

Harren & Partners logistik- og ingeniør-eksperter vil med deres højt specialiserede materiel blive en del af det nysammensatte hold, der skal gøre Combi Lift til en reel ”one stop shop” for ”dør til dør” transport af store og tunge komponenter.

Samtidig etablerer H&P og JPS i fællesskab Combi Dock Chartering i Korsør. Dette selskab skal fokusere på chartering og operation af fartøjerne Combi Dock I og Combi Dock III – såkaldt semi-submersible fartøjer – samt fartøjerne Patira og Parida, der begge er udrustet med hækrampe. Den højt specialiserede kommercielle og operationelle drift vil blive udført fra Korsør, samt filialerne i Houston i Texas i USA og Singapore i Asien.

H&P og JPS bevarer deres eksisterende ejerandele i de fælles rederiaktiviteter.

/Smir
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078