23948sdkhjf

Stor aktivitet under Danish Maritime Days

Danish Maritime Days blev en velbesøgt begivenhed med mange deltagere og stort engagement til de mere end 50 arrangementer.

Danish Maritime Days blev en velbesøgt begivenhed med mange deltagere og stort engagement til de mere end 50 arrangementer.



Flagskibet for Danish Maritime Days var den store internationale konference Danish Maritime Forum, der fandt sted den 8. og 9. oktober på Docken i Københavns Nordhavn.

Her var det lykkedes at samle den absolutte elite inden for det maritime område til drøftelser og workshops om fremtidens maritime udfordringer. Inddelt i små grupper kom politiske topledere og direktører i arbejdstøjet, fik en sprittusch i hånden og skulle komme med konkrete bud på fremadrettede løsninger – et format der for mange af gæsterne var uvant, men blev en stor succes.

Som en del af Danish Maritime Days blev messen Danish Maritime Fair afholdt i Bella Center, hvor mere end 150 virksomheder, heriblandt Thome Shipmanagement, A.P. Møller Mærsk, var repræsenteret.

Søfartsstyrelsen var også til stede på messen og holdt blandt andet oplægget ”Come Fly the Danish Flag,” der fokuserede på de fordelagtige danske rammevilkår og gjorde det klart, at det slet ikke er så svært at sejle med dansk kvalitetsflag.

Søfartsstyrelsen fokuserede også på e-navigation, som mange messegængere var interesseret i at høre nærmere om. Desuden var styrelsen også selv vært for et netværksmøde, hvor fremtidens e-navigation blev diskuteret – møder der fortsat vil finde sted fremover.

-Jeg er stolt af, at det er lykkedes os at samle en bred vifte af topfolk inden for den maritime branche til Danish Maritime Days og Danish Maritime Forum. Det viser, at Det Blå Danmark kan gå forrest i debatten om fremtidens udfordringer, og jeg ser frem til endnu flere gode drøftelser og arrangementer næste år, siger Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen.

/mb
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063