23948sdkhjf

ATL vil styrke vognmændenes kompetencer

Kampen om opgaverne er hård, og skal danske vognmandsvirksomheder have succes, kræver det viden og kompetencer.

Kampen om opgaverne er hård, og skal danske vognmandsvirksomheder have succes, kræver det viden og kompetencer.



Derfor lancerer ATL–Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik i dag et helt nyt uddannelsesprogram, ATL ACADEMY. Her samles alle kurserne for vognmænd og administrative medarbejdere på ét sted.

- Det er nu, vi skal rykke i den danske vognmandsbranche. Der er ved at være gang i hjulene rundt omkring, og de danske vognmænd skal have deres del. Derfor sørger vi nu for at transportvirksomhederne nemt og overskueligt kan lære nyt og blive opdaterede på ATL ACADEMY, siger Anne Windfeldt Trolle, branchedirektør i ATL under DI.

Mange penge at hente

Det drejer sig om at have kompetencerne i orden gælder både når det drejer sig om farligt gods, køre-hviletid og arbejdsmiljø. Og så gælder det ikke mindst for personalejura, HR og overenskomster, hvor ATL er specialister. Her tilbyder ATL nu et samlet uddannelsesforløb i HR indenfor transport og logistik med navnet ATL ACADEMY MASTER.

- Vi skal gøre det enkelt og attraktivt for vognmændene at have styr på detaljerne indenfor overenskomster og personalejura, for der kan være mange penge at hente, siger Anne Windfeldt Trolle fra ATL.

Flere af kurserne på ATL ACADEMY er åbne for alle transport- og logistikvirksomheder. Dog kan MASTER-forløbet kun tages af ansatte i medlemsvirksomheder under ATL. Alle kurser er gratis for medlemmerne. Se mere om ATL ACADEMY på atlacademy.dk.

/mb
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062