23948sdkhjf

Volvo FL og FMX med ekstra plads

Nu kommer Volvo FL og FMX i Euro 6-udgave med mandskabskabine til opgaver inden for eksempelvis redningstjeneste, brandslukning og vejassistance. Mandskabskabinerne holder samme høje sikkerhedsniveau som Volvo Trucks’ øvrige førerhuse.

Nu kommer Volvo FL og FMX i Euro 6-udgave med mandskabskabine til opgaver inden for eksempelvis redningstjeneste, brandslukning og vejassistance. Mandskabskabinerne holder samme høje sikkerhedsniveau som Volvo Trucks’ øvrige førerhuse.



- Vi er meget stolte over nu at kunne tilbyde to nye topmoderne og sikre lastvogne med unikke opbygnings-

løsninger til denne type transporter. Med den smidige Volvo FL og den robuste Volvo FMX har vi et bredt program af lastvogne med mandskabskabine, udtaler Pernilla Sustovic, chef for Distribution hos Volvo Trucks.

Den nye Volvo FL med mandskabskabine er beregnet til en totalvægt op til 16 ton. Førerhuset rummer syv personer. Lav indstigning, og døre der åbner op i 90 graders vinkel, letter ind- og udstigning.

- Med den nye Volvo FL med mandskabskabine kan vi tilbyde betydeligt flere muligheder for kundetilpassede løsninger direkte fra fabrik. For eksempel har vi to motoralternativer med henholdsvis fem og otte liter, to alternative hjuldimensioner og flere forskellige chassishøjder, beretter Tobias Bergman, produktchef for Volvo FL og Volvo FE.

Den nye Volvo FMX med mandskabskabine er bygget til tungere og mere krævende opgaver – som en robust og kraftfuld lastvogn, der kører praktisk taget overalt.

FMX med mandskabskabine findes i konfigurationerne 4x2 eller 4x4 med træk på alle hjul.

Det luftaffjedrede førerhus rummer seks personer, har et interiør med vinylbeklædning, der er let at holde rent, og døre der åbner op i 90 graders vinkel.

- Vi har også lagt stor vægt på udformningen af små men vigtige detaljer. For eksempel kan fodtrinene bag på Volvo FMX med mandskabskabine foldes ned i en vinkel, der gør det lettere hurtigt og sikkert at komme ud af førerhuset i en tidspresset situation. Indstigningshåndtagene er gule, for at de skal være lettere at se under alle forhold, og belysningen i førerhuset er klart forbedret, siger Peter Hardin, produktchef for Volvo FM og FMX.

Begge lastvogne er helbilsgodkendte inden for EU og er fra fabrikken forberedt til enkel opbygning. I løbet af 2015 introduceres de også i Euro 4, Euro 5 samt Euro 3 (Volvo FMX) udgaver.

/cw
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219