23948sdkhjf

Salg steg svagt i august

Firmaernes samlede salg var 0,6 pct. større i august end i juli, mens det indenlandske salg var 1,1 pct. Højere, viser opgørelsen fra Danmarks Statistik.

Firmaernes samlede salg var 0,6 pct. større i august end i juli, mens det indenlandske salg var 1,1 pct. Højere, viser opgørelsen fra Danmarks Statistik.



Salget er opgjort eksklusive energi og korrigeret for normale sæsonudsving. Stigningen i det samlede salg kommer efter en stigning på 0,7 pct. fra juni til juli. Stigningen i det indenlandske salg kommer efter en stigning på 0,2 pct. fra juni til juli. I de seneste tre måneder (juni-august) er det samlede salg faldet med 0,9 pct. i forhold til de foregående tre måneder (marts-maj), mens det indenlandske salg er faldet med 0,6 pct.

Industri har haft et fald i salget på 0,2 pct. fra juli til august efter et fald på 0,6 pct. fra juni til juli. I de seneste tre måneder er salget inden for industri faldet med 1,3 pct. i forhold til de forudgående tre måneder.

Handel har haft et fald i salget på 0,3 pct. fra juli til august, mens der var en stigning på 1,4 pct. fra juni til juli. I de seneste tre måneder er handel steget med 0,5 pct. i forhold til de foregående tre måneder.

Detailhandlen har haft en stigning i salget på 2,1 pct. fra juli til august efter en stigning på 0,8 pct. fra juni til juli. I de seneste tre måneder er salget inden for detailhandel steget med 2,1 pct. i forhold til de tre forudgående måneder.

Inden for bygge og anlæg steg salget med 2,8 pct. fra juli til august efter et fald på 2,0 pct. fra juni til juli. I de seneste tre måneder er salget inden for bygge og anlæg faldet med 1,5 pct. i forhold til de forudgående tre måneder.

/mb
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064