23948sdkhjf

Vognmand forlader PostNord-samarbejde

Aalborg Godstransport udtræder af PostNord Logistics-samarbejde. (Foto: PF Ajs Nielsen)

Aalborg Godstransport udtræder af PostNord Logistics-samarbejde. (Foto: PF Ajs Nielsen)



Aalborg Godstransport har i en pressemeddelelse offentliggjort selskabets samarbejde med PostNord Logistics.

- Vi vil gerne kunne tilbyde et bedre produkt til vores kunder, forklarer vognmand og direktør Per Frederiksen, Aalborg Godstransport, der fra 1. oktober er udtrådt af samarbejdet med PostNord Logistics

Moderselskabet PostNord AB, der som bekendt er resultatet af en fusion i 2009 mellem Post Danmark og det svenske Posten AB – har samlet koncernens logistikaktiviteter i PostNord Logistics.

Vognmandsvirksomheden Aalborg Godstransport har – sammen med resten af det daværende Transportgruppen – i en årrække haft samarbejdsaftale med PostNord om distribution. Men fra 1. oktober har man valgt at udtræde af samarbejdet.

- Aalborg Godstransport er løsningsorienteret, og det er vigtigt for os, at man som kunde hos os får en god service - uanset hvor man bor og uanset hvor i landet, man skal have leveret sit gods. Det giver sig selv, at det skal ske til aftalt tid og en fornuftig pris, og derfor er det vigtigt, at vi har et samarbejde med andre som deler de samme værdier som os, påpeger vognmand og direktør Per Frederiksen, Aalborg Godstransport.

Han understreger, at man stadig har en god dialog med PostNord, selv om Aalborg Godstransport har valgt at gå egne veje..

- Vi har et ønske om at kunne skræddersy en mere individuel service til vores kunder – og det kan vi nu, slår Per Frederiksen fast.

Dag-til-dag-levering

Aalborg Godstransports kunder kommer angiveligt ikke til at mærke nogen forskel

- Vi tilbyder stadig mulighed for individuelle løsninger, vi har samme bookingsystem som før, samme muligheder for track & trace – og naturligvis samme priser, som de altid har fået – uanset hvor i landet kunden bor, slår Per Frederiksen fast og fortsætter:

- Det faktum at vi er ”fri” og os selv, gør, at vi kan yde individuel service, uden at skulle spørge nogen om lov. Så jeg tror faktisk, det vil vise sig at være en fordel for vores kunder, at vi nu er helt uafhængige og neutrale. /Smir.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111