23948sdkhjf

Vognmænd sparker dæk i hele landet i morgen

I morgen, lørdag den 4. oktober, bliver der gang i kaffemaskinerne og vognmandssnakken i flere egne af landet.

I morgen, lørdag den 4. oktober, bliver der gang i kaffemaskinerne og vognmandssnakken i flere egne af landet.



DTL-medlemsforeninger i regionerne Midt/Nord, Syd og Øst har nemlig valgt at kalde ikke bare egne medlemmer men også interesserede vognmænd, der ikke er organiseret, til sammenkomst den første lørdag i oktober. Arrangementerne foregår i henholdsvis Aalborg, Haderslev og Hillerød og afvikles under titlen Vognmandens Dag.

Vognmandens Dag er en hyggelig dag, hvor man som vognmand har mulighed for at få en snak med kolleger, leverandører og DTL-medarbejdere. Det er underordnet, hvad man kører med af gods – og om man bruger last- eller varebil.

Arrangementet er også for ikke-DTL-medlemmer, der har lejlighed til at høre om fordelene ved et medlemskab af en forening i DTL Danske Vognmænd.

I løbet af dagen vil der være faglige indlæg, udstillinger af lastbiler, materiel og produkter til branchen. Forplejningen er jo vigtig, for uden mad og drikke duer vognmanden ikke.

Dagens aktiviteter og megen tale kan skylles ned med kaffe og øl. Hertil serveres rundstykker og pølser efter de lokale egnstraditioner.

Interesserede skal blot gribe telefonen og ringe til DTL-servicekontoret i det område, hvor man har tænkt sig at deltage.

/mb
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068