23948sdkhjf

Fynske Motorvej spærres lørdag nat

Vejdirektoratet spærrer Fynske Motorvej i begge retninger lørdag nat, for stibroen, der fører Glisholmvej over Fynske Motorvej, skal rives ned. Nedrivningen giver plads til nyt tilslutningsanlæg.

Vejdirektoratet spærrer Fynske Motorvej i begge retninger lørdag nat, for stibroen, der fører Glisholmvej over Fynske Motorvej, skal rives ned. Nedrivningen giver plads til nyt tilslutningsanlæg.



Vejdirektoratets entreprenør M.J. Eriksson er gået i gang med arbejdet på det nye tilslutningsanlæg 50 syd for Odense. Her i weekenden betyder det gener for trafikanterne.

Det er nødvendigt at rive den gamle stibro, der fører Glisholmvej over motorvejen, ned. Stibroen ligger nemlig præcis der, hvor det nye tilslutningsanlæg skal være. Kun cyklister og fodgængere må benytte stibroen, men nedrivningen får alligevel konsekvenser både for de bløde trafikanter og for biltrafikken.

Fynske Motorvej bliver spærret i begge retninger mellem afkørsel 49 og 51 lørdag aften den 4. oktober klokken 18.00, frem til søndag formiddag den 5. oktober klokken 10.00.

Vejdirektoratet beklager at være nødt til at rive broen ned og spærre trafikken, men projektleder i Vejdirektoratet Robin Højen Madsen forklarer, at man i samarbejde med entreprenøren tager størst muligt hensyn til trafikanterne.

-Vi udfører arbejdet lørdag nat, som er det mest trafiksvage tidsrum på ugen, hvor vi generer færrest mulige mennesker. På hverdage er trafikken tættere, og vi må desuden kun spærre motorvejen fra klokken 20.00 til klokken 06.00 dagen efter. Nu sikrer vi os mere tid, så vi er helt sikre på at blive færdige med oprydningen. Men vi håber at kunne åbne vejen igen i god tid før klokken 10.00 søndag, siger Robin Højen Madsen.

Under afspærringen anbefaler Vejdirektoratet i stedet trafikanter i vestgående retning at køre ind gennem Odense by. I østgående retning lyder anbefalingen at køre syd om Odense. Der vil være sat skilte op med anvisninger i begge retninger, og man kan desuden med fordel følge med i radioen.

/mb
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078