23948sdkhjf

Blue Water Shipping og PostNord i ny samkørsel

Den danske transport- og logistikvirksomhed Blue Water Shipping styrker sit nordiske distributions-setup med en ny aftale med PostNord.

Den danske transport- og logistikvirksomhed Blue Water Shipping styrker sit nordiske distributions-setup med en ny aftale med PostNord.



- Med PostNord får vi en vigtig samarbejdspartner, der kender Norden bedre end nogen anden distributør på markedet, og som leverer med en høj kvalitet. Aftalen betyder, at PostNord skal distribuere de omfattende mængder pakker, paller og stykgods, vi håndterer for vores kunder i Norden. Vi glæder os til samarbejdet, som vil gøre os til en endnu mere attraktiv partner for vores nuværende og kommende kunder, siger Michael Poder Hansen, direktør for Road Transport Europe i Blue Water Shipping.

Hos PostNord ser man frem til at kunne bidrage til den fortsatte vækst og udvikling hos Blue Water Shipping.

- Vi er stolte over, at Blue Water Shipping har valgt os som deres nye logistikpartner i Norden. Norden er vores hjemmebane, hvor vi med vores fintmaskede distributionsnet kan tilbyde de bedste og mest effektive løsninger, der kan gøre en forskel for Blue Water Shipping og deres kunder, siger Henning Christensen, chef for PostNord Danmark.

/mb
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079