23948sdkhjf

Vejdirektoratet indvier ekstra spor

Motorvejen mellem Nørre Aaby og Middelfart bliver bredere 6. oktober. Her indvier transportminister Magnus Heunicke (S) de ekstra spor.

Motorvejen mellem Nørre Aaby og Middelfart bliver bredere 6. oktober. Her indvier transportminister Magnus Heunicke (S) de ekstra spor.



Det foregår på samkørselspladsen uden for Middelfart, hvor Vejdirektoratet inviterer til festlig fejring med temaer om samkørsel og de nye spor.

Motorvejen på den godt ti kilometer lange strækning vil 6. oktober være åbnet for trafik i de nye spor, så der fremover vil være seks spor i stedet for fire.

Den tætte trafik på Fyn er blevet en stor mundfuld at klare for fire spor. Der har eksempelvis været stor trængsel lige før Lillebæltsbroen på Fynsiden. Det har medvirket til at få Vejdirektoratet til at prioritere udvidelsen af motorvejen.

-Vi er meget glade for at kunne aflevere en bedre og bredere motorvej på Vestfyn. Det tredje spor i hver retning er tiltrængt, og vejen er nu bedre gearet til fremtiden. Bilisterne kommer til at opleve mindre trængsel, og forhåbentlig færre uheld. At vi samtidig også på dette projekt, som på andre projekter, kan færdiggøre før tiden og inden for budget, er jo med til at gøre glæden endnu større, siger anlægschef i Vejdirektoratet Søren Andersen.

/mb
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078