23948sdkhjf

Fokus på pirateri og anden maritim kriminalitet ud for Afrika

Førende internationale eksperter vil udvikle nye idéer til at bekæmpe kriminalitet ud for Øst- og Vestafrika på et seminar under Danish Maritime Days 7. oktober.

Førende internationale eksperter vil udvikle nye idéer til at bekæmpe kriminalitet ud for Øst- og Vestafrika på et seminar under Danish Maritime Days 7. oktober.



Maritim kriminalitet, herunder pirateri, røverier af laster, kidnapninger mm. generer fortsat verdenshandlen, specielt ud for Afrika. Rederierne bruger formuer på at sikre sig bedst muligt, og endnu vigtigere, lokalsamfundene, specielt i Vestafrika, lider under den besværede handel.

Under Danish Maritime Days sætter heldagsseminaret ”Maritime Crime and the Effects on Growth and Development in the African Region” fokus på Øst- og Vestafrika og forsøger at finde scenarier og løsninger, der kan være med til at løse problemerne og dermed skabe fundamentet for vækst i regionerne.

-Vi er lykkedes med at samle en bred og usædvanlig kompetent skare af internationale oplægsholdere, der repræsenterer skibsfarten, internationale organisationer, myndigheder og NGO’er. Så det bliver virkelig interessant at se, hvad vi kan opnå i fælleskab af idéer, initiativer og mulige løsninger, siger Jan Fritz Hansen, vicedirektør i Danmarks Rederiforening og formand for den europæiske rederiforening, ECSA’s, piratkomité.

Seminaret afholdes i Clipper House i København tirsdag den 7. oktober kl. 9.00 til 16.30. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding til bmn@shipowners.dk senest fredag den 3. oktober.

/mb
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094