23948sdkhjf

Daily Van of the Year

IAA Hannover: Europæisk varebilsjury har kåret den nye Iveco Daily som ”Van of the Year 2015”.

IAA Hannover: Europæisk varebilsjury har kåret den nye Iveco Daily som ”Van of the Year 2015”.



En jury af europæiske motorjournalister og –redaktører har kåret den nye Iveco Daily til ”Van of the Year 2015”. Det blev annonceret på en gallamiddag i forbindelse med den store messe for erhvervskøretøjer i Hannover – IAA Nützfahrzeuge”.

Den nye Daily er tredje generation af Ivecos lille seje muldyr, der har formået at fastholde sin position som en af markedets mest ”bredskuldrede” varebiler.

Den 23-mand store jury begrunder bl. a. valget af Daily således:

- den har leveret det største bidrag i segmentet til at sætte nye standarder for effektiv og bæredygtig godstransport på vej, med hensyn til miljø og personsikkerhed.

Iveco Daily vandt med en margin på 17 point over Mercedes-Benz Vito på andenpladsen. Ford Transit blev nummer tre, mens det øvrige finalefelt bestod af Fiat Ducato/Citroën Jumper/Peugeot Boxer og Renault Trafic/Opel Vivaro.

- Juryen ønsker Iveco tillykke for design og produktion af en fremragende serie af erhvervskøretøjer i den nye Daily-familie, der omfatter kassevogne og chassismodeller med et bredt udvalg af drivlinjer fra diesel, naturgas og el, samt fra og med næste år en 4X4-version. Det er anden gang Iveco Daily kåres til Van of the Year – første gang var i 2000. Som dengang er Iveco Daily en velfortjent vinder, sagde formanden for den internationale varebilsjury (IVOTY), Jarlath Sweeney.

/Smir
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064