23948sdkhjf

Reception for Transport-Tidendes ældste aktive pen

Advokat Henrik Kleis, fast skribent i hvert eneste nummer af Danmarks Transport-Tidende siden 1993, fylder 60 år på søndag. Den kendte ”transportjurists” runde fødselsdag markeres i dag fredag i advokatfirmaet Delacour, hvor Henrik Kleis er partner. Adressen er Åboulevarden 13 i Aarhus, hvor klienter, samarbejdspartnere og venner er velkomne fra kl. 14 – 17. Det er blevet til mere end 470 relevante og aktuelle artikler om transportjura i de 21 år, Henrik Kleis har bidraget til Danmarks Transport-Tidende. Redaktionen benytter hermed lejligheden til at sige tak til fødselaren for det lange samarbejde, som vi håber fortsætter mange år endnu. Danske Transport Medier ønsker Henrik Kleis en rigtig god fødselsdag.
Advokat Henrik Kleis, fast skribent i hvert eneste nummer af Danmarks Transport-Tidende siden 1993, fylder 60 år på søndag.

Den kendte ”transportjurists” runde fødselsdag markeres i dag fredag i advokatfirmaet Delacour, hvor Henrik Kleis er partner.

Adressen er Åboulevarden 13 i Aarhus, hvor klienter, samarbejdspartnere og venner er velkomne fra kl. 14 – 17.

Det er blevet til mere end 470 relevante og aktuelle artikler om transportjura i de 21 år, Henrik Kleis har bidraget til Danmarks Transport-Tidende.

Redaktionen benytter hermed lejligheden til at sige tak til fødselaren for det lange samarbejde, som vi håber fortsætter mange år endnu.

Danske Transport Medier ønsker Henrik Kleis en rigtig god fødselsdag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.316