23948sdkhjf

Nyt nordjysk samarbejde om transport

Nørager Vognmandsforretning og Dansk Profilteknik i Terndrup har indgået et nyt samarbejde, hvor vognmandsforretningen overtager al transport og logistik fra Dansk Profilteknik og fremover står for alle leverancer i Danmark og Tyskland.

Nørager Vognmandsforretning og Dansk Profilteknik i Terndrup har indgået et nyt samarbejde, hvor vognmandsforretningen overtager al transport og logistik fra Dansk Profilteknik og fremover står for alle leverancer i Danmark og Tyskland.



Dansk Profilteknik, der udvikler og pro-

ducerer stål-

profiler, ønsker således at fokusere på kerneforret-

ningen. Derfor indgik selskabet tidligere på året et tæt samar-

bejde med svenske Areco om udvikling og vækst i virksomheden.

Samarbejdet med Nørager Vognmandsforretning er derfor et naturligt næste skridt i denne strategi.

- Med samarbejdet med Nørager Vognmandsforretning kan vi nu koncentrere os 100 procent om det, vi er bedst til, nemlig at producere stålprofiler. Samtidig giver det os en større fleksibilitet med hensyn til levering af vores produkter, siger Klaus Gade, Dansk Profilteknik.

For Nørager Vognmandsforretning giver samarbejdet en betydelig udvidelse af forretningen – både hvad angår geografi og transportmuligheder. Vognmandsforretningen går fra primært at være en nordjysk virksomhed til nu at dække hele Danmark og Tyskland.

Fem nye specialbiler

Vognparken er blevet udvidet med fem nye specialbiler med kran, hvilket giver nye transportmuligheder for de mange nordjyske kunder. De kan nu få fragtet gods som eksempelvis industrigods, byggematerialer og landbrugsmaskiner til Nordjylland fra hele Danmark og Tyskland.

- Samarbejdet med Dansk Profilteknik giver os mulighed for at komme ud i verden. Samtidig er vi glade for, at vi kan skabe nye lokale arbejdspladser, da vi skal have ansat syv nye medarbejdere, udtaler René Jensen, Nørager Vognmandsforretning.

Stålprofiler og pandeplader

Dansk Profilteknik er den største danske udbyder af stålprofiler og pandeplader. Virksomheden er grundlagt i 1987 af Johnny Molin. Svenske Areco har aktiemajoriteten i dag, og virksomheden har en omsætning på omkring 100 mio. kr. og beskæftiger cirka 40 medarbejdere.

Selskabet er siden blevet udvidet flere gange, således at der i dag er 7000 kvadratmeter ejendom fordelt på fabrikshaller, lager og administration. Dansk Profilteknik fokuserer primært på det danske og tyske marked, derudover med forhandling i Norge.

Grundlagt 1924

Nørager Vognmandsforretning er grundlagt i 1924 og servicerer både landbrug, entreprenører, håndværkere og industri. Virksomheden er specialiseret i salg og levering af sand og grus samt håndtering af de fleste af alle affaldstyper.

Vognmandsforretningen ejes i dag af René Jensen, der er tredje generation bag rattet. Med det nye samarbejde kører Nørager Vognmandsforretning op på 15 ansatte.

/cw
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078