23948sdkhjf

Transport Øst nåede nye højder

Transportudstilling ved Greve har for alvor fået fodfæste med lige ved 3000 besøgende allerede på førstedagen.

Transportudstilling ved Greve har for alvor fået fodfæste med lige ved 3000 besøgende allerede på førstedagen.



Solen skinnede på Transport Øst i weekenden, og både udstillere og publikum kvitterede med en stærk opbakning til Sjællands transportmesse i weekenden 6.-7-. september.

De godt og vel 50 udstillere var pakket tæt sammen på Ventrupparken i Greve, og særlig lørdag var omstændighederne perfekte med sol og sensommer over udstillingen.

Udstillingen blev skudt i gang lørdag formiddag, hvor ITD-direktør Jacob Chr. Nielsen og Greves borgmester, Pernille Beckmann, stod for den officielle åbning.

- Messen er en mulighed for åben og konstruktiv dialog. Derfor vil jeg gerne rette en tak til alle Greve Kommune og alle de udstillere, der har været med til at gøre Transport Øst muligt. Det gælder naturligvis også for arrangøren Danske Transport Medier, sagde Jacob Chr. Nielsen blandt andet.

Greve Kommune har i år været en aktiv medspiller i Transport Øst som led i kommunens strategi for at styrke profilen inden for transport og logistik.

- Vi er rigtigt glade for, at der allerede er så mange transportvirksomheder, der har valgt at placere sig i Greve Kommune. Men vi vil gerne tiltrække mange flere, og en god placering gør det ikke alene. Derfor prioriterer Greve Kommune erhvervspolitikken meget højt og vi arbejder aktivt for at blive en endnu mere attraktiv erhvervskommune – også for virksomheder i transportbranchen, sagde Pernille Beckmann, inden hun erklærede messen åben og tog en tur rundt til alle udstillerne.

Godt mødested

Der var både velkendte produkter og en række nyheder på hylderne blandt udstillerne. Blandt andet fyldte Fassi Kraner godt i landskabet med en opbygning fra vognmand Erling Andersen, der som den første i Europa har fået leveret Fassis største kran, F1950.

- Vi har været rigtig godt tilfredse. Der er ved at komme lidt positivitet i markedet, og så er messen her et rigtig godt sted at udstille for ret få penge, og man får snakket med en masse. Det er tydeligt, at det også er et kulturelt og hyggeligt mødested for transportbranchen her i københavnsområdet, siger Gert H. Rasmussen, direktør i Fassi Kraner i Danmark.

Masser at følge op på

Længere nede ad messegaden fyldte Steen Lund Andersen noget mindre i landskabet med sine forskellige smøre-præparater fra Danco Oil. Men tonerne var lige så positive.

- Det har faktisk været rigtig godt. Der har været nogen at snakke med hele tiden, og der var i hvert fald 10 bare den første dag, der var interessante, og som jeg skal følge op på. Så jeg kommer igen til næste år, siger Steen Lund Andersen.

Blandt de nye navne på udstillerlisten fandt man Schmitz Cargobull, og her havde hverken Freddy Hedegaard eller Allan Nielsen fortrudt fremmødet i Greve.

- Vi har ikke solgt nogen trailere, men vi har begge to fået givet nogle tilbud, og der er lidt at følge op på. Vi har fået mere, end vi havde forventet, så det er vi godt tilfredse med, fortæller Freddy Hedegaard.

Mere intimt og hyggeligt

Til forskel fra tidligere år blev Transport Øst kun afholdt på arealet omkring forhandleren Mercedes-Benz CPH på Ventrupparken. Selvom det gav ekstra travlhed med at få ryddet pladsen op til udstillingen er chefkonsulent Mogens Lauridsen fra Mercedes-Benz CPH tilfreds med at stille asfalt til rådighed.

- Det har nok givet en mere intim og hyggelig udstilling at holde det mere samlet, så vi er godt tilfredse, og vi har da også selv haft mange besøgende, siger Mogens Lauridsen.

Mange af udstillerne havde små arrangementer og konkurrencer i løbet af weekenden. Blandt andet også på DTL’s stand, hvor direktør Erik Østergaard søndag gæstede messen og holdt et pænt besøgt oplæg.

- Det er positivt med sådan et arrangement her i hovedstadsområdet, og der har været mange gæster begge dage. Det tyder jo på, at der er en vis optimisme både blandt vognmænd og leverandører til transportbranchen, konstaterede Erik Østergaard.

Mange klar til næste år

Både hvad angår publikum og udstillere var Transport Øst den største succes til dato, og det giver blod på tanden for at fortsætte væksten næste år.

- Med knap 3000 på pladsen var der allerede flere gæster om lørdagen, end vi havde på hele messen sidste år, så vi er meget tilfredse. Langt de fleste af årets udstillere har allerede tilmeldt sig næste år, så vi håber og tror på, at det vil blive endnu bedre, siger Bjarne Routhe fra Danske Transport Medier, der står bag udstillingen.

Transport Øst 2015 bliver samme tid, samme sted - nemlig Ventrupparken i Greve i weekenden 5.-6- september 2015.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062