23948sdkhjf

Undervisningsministeren besøgte Nyscan

Undervisningsminister Christine Antorini besøgte i går Nyscans afdeling i Hvidovre som en del af en dag med fokus på praktikpladser. (Foto: Nyscan)

Undervisningsminister Christine Antorini besøgte i går Nyscans afdeling i Hvidovre som en del af en dag med fokus på praktikpladser.

(Foto: Nyscan)

Dagen startede hos TEC, der er Nordeuropas største uddannelsescenter inden for mekanik og transport, hvor ministeren, sammen med repræsentanter fra Dansk Arbejdsgiverforening, hørte om skolens opsøgende arbejde i forhold til at skaffe praktiskpladser til eleverne.

Efterfølgende besøgte ministeren og TECs praktikpladskonsulenter Nyscan for at få førstehåndsindtryk af praktikkonsulenternes arbejde.

- Vores servicechef, Kasper Rasmussen og jeg havde et spændende og interessant møde med bl.a. ministeren, hvor vi fik mulighed for fremkomme med nogle konkrete forslag til ministeren vedr. bedre vilkår for lærlingeuddannelsen og rekruttering af lærlinge som et stort problem, og mødet endte faktisk ud i, at vi er i gang med at ansætte en elev som lastbilmekaniker, fortæller administrerende direktør for Nyscan, Claus Hofman.

Nyscan er autoriseret Scania forhandler og sælger og servicerer lastbiler fra fem afdelinger i hhv. Hvidovre, Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing.

/mb
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.05