23948sdkhjf

TRANSPORT ØST ÅBEN

Årets store transportudstilling i Greve slog dørene op klokken 10 med høj sol og klar blå himmel. Transport Øst blev åbnet af adm. direktør i ITD, Jacob Chr. Nielsen og Greves borgmester Pernille Beckmann (V). - ITD glæder sig til at måde de mange af vores medlemmer, der kommer her i dag og i morgen. Det gælder naturligvis også alle andre med tilknytning til transportbranchen. Messen er en mulighed for åben og konstruktiv dialog. Derfor vil jeg gerne rette en tak til alle Greve Kommune og alle de udstillere, der har været med til at gøre Transport Øst muligt. Det gælder naturligvis også for arrangøren Danske Transport Medier, sagde Jacob Chr. Nielsen, ITD. - Branchen har i flere år været udfordret af krisen og svage vækstrater, men heldigvis er der nu solide tegn på, at det lysner for økonomien i Danmark og resten af Europa, sagde ITD’s direktør, der samtidig fastslog, at konkurrencevilkårene for vejgodstransporten fortsat er benhårde. Med henvisning til ITD’s nye etiske regler for medlemsvirksomhederne sagde Jacob Chr. Nielsen. - Vores medlemmer oplever, at det betaler sig at være medlem af ITD. Men det er ikke gratis. Her tænker jeg ikke på kontingentet, men på de krav, som ITD stiller til vores medlemsvirksomheder. Man skal opføre sig ordenligt over for konkurrenter, kunder og medarbejdere, men også det omkringliggende samfund. Transportkommune Greves borgmester Pernille Beckmann fremhævede kommunens centrale placering i forhold til den overordnede infrastruktur og i Øresundsregionen. - Vi er rigtigt glade for, at der allerede er så mange transportvirksomheder, der har valgt at placere sig i Greve Kommune. Men vi vil gerne tiltrække mange flere, sagde borgmesteren. - En god placering gør det ikke alene. Derfor prioriterer Greve Kommune erhvervspolitikken meget højt og vi arbejder aktivt for at blive en endnu mere attraktiv erhvervskommune – også for virksomheder i transportbranchen. Et eksempel er modulvogntog, hvor vi nu gør en indsats for at forbedre adgangsforholdene for de lange og miljøvenlige modulvogntog, sagde borgmesteren inden hun erklærede Transport Øst åben. Transport Øst finder sted i Ventrupparken 12 i Greve, lørdag 6. til søndag 7. september. Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entré 50 kr., børn under 12 er gratis. Fribilletter fås hos udstillerne eller printes via transportøst.dk. Gratis p-pladser lige ved området.

Årets store transportudstilling i Greve slog dørene op klokken 10 med høj sol og klar blå himmel.

Transport Øst blev åbnet af adm. direktør i ITD, Jacob Chr. Nielsen og Greves borgmester Pernille Beckmann (V).

- ITD glæder sig til at måde de mange af vores medlemmer, der kommer her i dag og i morgen. Det gælder naturligvis også alle andre med tilknytning til transportbranchen. Messen er en mulighed for åben og konstruktiv dialog. Derfor vil jeg gerne rette en tak til alle Greve Kommune og alle de udstillere, der har været med til at gøre Transport Øst muligt. Det gælder naturligvis også for arrangøren Danske Transport Medier, sagde Jacob Chr. Nielsen, ITD.

- Branchen har i flere år været udfordret af krisen og svage vækstrater, men heldigvis er der nu solide tegn på, at det lysner for økonomien i Danmark og resten af Europa, sagde ITD’s direktør, der samtidig fastslog, at konkurrencevilkårene for vejgodstransporten fortsat er benhårde.

Med henvisning til ITD’s nye etiske regler for medlemsvirksomhederne sagde Jacob Chr. Nielsen.

- Vores medlemmer oplever, at det betaler sig at være medlem af ITD. Men det er ikke gratis. Her tænker jeg ikke på kontingentet, men på de krav, som ITD stiller til vores medlemsvirksomheder. Man skal opføre sig ordenligt over for konkurrenter, kunder og medarbejdere, men også det omkringliggende samfund.

Transportkommune

Greves borgmester Pernille Beckmann fremhævede kommunens centrale placering i forhold til den overordnede infrastruktur og i Øresundsregionen.

- Vi er rigtigt glade for, at der allerede er så mange transportvirksomheder, der har valgt at placere sig i Greve Kommune. Men vi vil gerne tiltrække mange flere, sagde borgmesteren.

- En god placering gør det ikke alene. Derfor prioriterer Greve Kommune erhvervspolitikken meget højt og vi arbejder aktivt for at blive en endnu mere attraktiv erhvervskommune – også for virksomheder i transportbranchen. Et eksempel er modulvogntog, hvor vi nu gør en indsats for at forbedre adgangsforholdene for de lange og miljøvenlige modulvogntog, sagde borgmesteren inden hun erklærede Transport Øst åben.

Transport Øst finder sted i Ventrupparken 12 i Greve, lørdag 6. til søndag 7. september.

Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entré 50 kr., børn under 12 er gratis.

Fribilletter fås hos udstillerne eller printes via transportøst.dk. Gratis p-pladser lige ved området.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.028