23948sdkhjf

Vagar Lufthavn i medvind

Med mange flere passagerer end sidste år og rekordhøj regularitet har 2014 indtil videre været et rigtigt godt år for Færøernes Vagar Lufthavn.

Med mange flere passagerer end sidste år og rekordhøj regularitet har 2014 indtil videre været et rigtigt godt år for Færøernes Vagar Lufthavn.



August måned i år viste en stigning i antallet af passagerer i forhold til samme måned sidste år på 7,5 procent – fra 27.791 passagerer til 29.863. En stigning, der i procent stemmer nogenlunde overens med det samlede tal for indeværende år, hvor 179.030 passagerer indtil videre har rejst igennem den nordatlantiske lufthavn – mod 166.226 i samme periode i 2013.

Stigningen kan skyldes, at passagererne kvitterer Vagar Lufthavn for årets nye tiltag, der blandt andet har tilført lufthavnen en ny landingsbane, ny terminal og ny taxfreebutik. Men passagererne har derudover også fået serveret de rigtige tilbud, mener lufthavnsdirektør Jákup Sverri Kass:

- Atlantic Airways har formået at tilbyde de rigtige tilbud til de rigtige priser henover sommersæsonen og et passende udbud af stole. Udover rekordantal passagerer har lufthavnen hidtil i år også oplevet en rekordhøj regularitet, siger han.

I juni åbnede Vagar taxfreebutikken Duty Free FAE, der med over 4.000 vareartikler kan tilbyde gode toldfrie priser, da øriget ikke er medlem af EU.

- I forhold til taxfreesalg er vi i konkurrence med lufthavnene i Kastrup og Billund, og derfor går vi efter gennemgående at have lavere priser, end de har, siger Jákup Sverri Kass. /

anga
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063