23948sdkhjf

easyJet tilsluttes CPH-takstaftale

Britiske easyJet har tilsluttet sig Københavns Lufthavns nye takstaftale, meddeler lufthavnen i en pressemeddelelse.

Britiske easyJet har tilsluttet sig Københavns Lufthavns nye takstaftale, meddeler lufthavnen i en pressemeddelelse.



Dermed får takstaftalen, der allerede er underskrevet af SAS, Norwegian og IATA, også tilslutning af lufthavnens tredjestørste luftfartsselskab, og således har 85 procent af trafikken i CPH underskrevet aftalen.

Administrerende direktør i Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye:

- Vi har ikke tidligere opnået så stor tilslutning bag en takstaftale, og det beviser, at vi er lykkedes med at lande en fornuftig aftale, der giver flyselskaberne gode vilkår, samtidig med at vi har skabt forudsætningen for at kunne fastholde det nødvendige investeringsniveau, siger han.

Fast prisudvikling

Den nye takstaftale træder i kraft 1. april 2015 og vil gælde for de kommende fire år. Den sikrer, ifølge CPH, at prisen for at benytte lufthavnen udvikler sig i takt med forbrugerprisindekset. Dermed kender flyselskaberne deres lufthavnsomkostninger i de kommende år.

- Det er lykkedes os at fastholde nogle af Europas laveste takster. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi driver en effektiv forretning. Understreget af, at vi ni gange i løbet af de sidste 11 år er kåret til Europas mest effektive lufthavn, siger Thomas Woldbye.

Det er første gang, easyJet har deltaget i takstforhandlingerne i Københavns Lufthavn. /

anga
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125