23948sdkhjf

Transport Øst: Alt udsolgt til weekendens messe

For 6. gang åbner Transport Øst hele Sjællands store transportmesse i den kommende weekend, 6.-7. september i Greve. De gode takter fra de senere år fortsætter med 2014-udgangen, hvor et halvt hundrede udstillere er på plads til to dage med masser af god fagsnak, kollegialt samvær og gode handler hen over standene. Transport Øst afvikles i år med opbakning fra Greve Kommune, der arbejder aktivt på at skabe bedre rammer for transporten i området, der i forvejen huser en lang række vognmands- virksomheder og forhandlere til branchen. - Vi er fantastisk glade for alle de virksomheder, der har meldt deres ankomst – og at vi allerede tre uger før messen afholdes, kunne melde udsolgt, siger Bjarne Routhe fra Danske Transport Medier, der står bag udstillingen. Messen byder i år på rig mulighed for at se på lastbiler. Både de nyeste af slagsen med seks lastbilmærker repræsenteret på Transport Øst, men i alt 13 virksomheder, der handler med lastbiler, er med på messen. Hertil kommer forhandlere af trailere, kraner, opbygninger, finansiering, uddannelse, rådgivning, tilbehør, dæk, olieselskaber og meget andet. - Transport Øst, som vi arrangerede første gang i Greve i 2009, har bidt sig fart som Sjællands transportmesse, og vi er glade for udstillernes opbakning til igen at kunne arrangere det årlige samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt, tilføjer Bjarne Routhe. Arrangøren Danske Transport Medier, der udgiver transportbranchens tre førende fagblade, Lastbil Magasinet, Trans Inform og Danmarks Transport- Tidende, har selvfølgelig også en stand med gode tilbud med på messen. Fribilletter - gratis parkering Transport Øst finder sted i Ventrupparken 12 i Greve, lørdag 6. til søndag 7. september. Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entré 50 kr., børn under 12 er gratis. Fribilletter fås hos udstillerne eller printes via transportøst.dk. Gratis p-pladser lige ved området. Transport Øst åbnes officielt lørdag kl. 10.30 af direktør Jacob Chr. Nielsen, ITD, samt borgmester Pernille Beckmann, Greve Kommune. /cw

For 6. gang åbner Transport Øst hele Sjællands store transportmesse i den kommende weekend, 6.-7. september i Greve.

De gode takter fra de senere år fortsætter med 2014-udgangen, hvor et halvt hundrede udstillere er på plads til to dage med masser af god fagsnak, kollegialt samvær og gode handler hen over standene.

Transport Øst afvikles i år med opbakning fra Greve Kommune, der arbejder aktivt på at skabe bedre rammer for transporten i området, der i forvejen huser en lang række vognmands-

virksomheder og forhandlere til branchen.

- Vi er fantastisk glade for alle de virksomheder, der har meldt deres ankomst – og at vi allerede tre uger før messen afholdes, kunne melde udsolgt, siger Bjarne Routhe fra Danske Transport Medier, der står bag udstillingen.

Messen byder i år på rig mulighed for at se på lastbiler. Både de nyeste af slagsen med seks lastbilmærker repræsenteret på Transport Øst, men i alt 13 virksomheder, der handler med lastbiler, er med på messen.

Hertil kommer forhandlere af trailere, kraner, opbygninger, finansiering, uddannelse, rådgivning, tilbehør, dæk, olieselskaber og meget andet.

- Transport Øst, som vi arrangerede første gang i Greve i 2009, har bidt sig fart som Sjællands transportmesse, og vi er glade for udstillernes opbakning til igen at kunne arrangere det årlige samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt, tilføjer Bjarne Routhe.

Arrangøren Danske Transport Medier, der udgiver transportbranchens tre førende fagblade, Lastbil Magasinet, Trans Inform og Danmarks Transport- Tidende, har selvfølgelig også en stand med gode tilbud med på messen.

Fribilletter - gratis parkering

Transport Øst finder sted i Ventrupparken 12 i Greve, lørdag 6. til søndag 7. september.

Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entré 50 kr., børn under 12 er gratis.

Fribilletter fås hos udstillerne eller printes via transportøst.dk. Gratis p-pladser lige ved området.

Transport Øst åbnes officielt lørdag kl. 10.30 af direktør Jacob Chr. Nielsen, ITD, samt borgmester Pernille Beckmann, Greve Kommune.

/cw
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078