23948sdkhjf

Transport Øst: Spændende DK-premiere hos MAN

MAN deltager i den kommende weekend på Transport Øst messen i Greve, lørdag 6. og søndag 7. september, hvor gæsterne kan se et udpluk af MAN’s brede modelprogram. Det inkluderer - for første gang i Danmark - også udstillingen af en MAN TGM Hydraulik Hybrid, der efter test i Tyskland viser en brændstofbesparelse på helt op til 15 procent. MAN er aktuelt den eneste lastbilproducent, der tilbyder et hydraulisk bremsesystem, der opsamler og bruger bremseenergien og som er fuldt integreret i lastbilens øvrige systemer. Det hydrauliske bremsesystem er ideelt til tunge køretøjer med meget start og stopkørsel, eksempelvis renovations- og distributionskørsel i storbyer. Ud over at se de interessante lastbiler kan du på messen også møde MAN’s Solutionsafdeling, der præsenterer MAN ServiceCare. Dette system sikrer, at kunderne kontaktes i god tid, når systemet, på en række målepunkter, registrerer et nært forestående behov for service. /cw

MAN deltager i den kommende weekend på Transport Øst messen i Greve, lørdag 6. og søndag 7. september, hvor gæsterne kan se et udpluk af MAN’s brede modelprogram.

Det inkluderer - for første gang i Danmark - også udstillingen af en MAN TGM Hydraulik Hybrid, der efter test i Tyskland viser en brændstofbesparelse på helt op til 15 procent.

MAN er aktuelt den eneste lastbilproducent, der tilbyder et hydraulisk bremsesystem, der opsamler og bruger bremseenergien og som er fuldt integreret i lastbilens øvrige systemer.

Det hydrauliske bremsesystem er ideelt til tunge køretøjer med meget start og stopkørsel, eksempelvis renovations- og distributionskørsel i storbyer.

Ud over at se de interessante lastbiler kan du på messen også møde MAN’s Solutionsafdeling, der præsenterer MAN ServiceCare.

Dette system sikrer, at kunderne kontaktes i god tid, når systemet, på en række målepunkter, registrerer et nært forestående behov for service.

/cw
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094