23948sdkhjf

ITD’s direktør åbner Transport Øst

På lørdag drejer ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen på startnøglen til weekendens messe Transport Øst hos Mercedes CPH i Greve. Det er 6. gang, at Transport Øst arrangeres på Sjælland, hvor en lang række af transportbran- chens aktører udstiller lastbiler, trailere, kraner, løftegrej, dæk m.v., - og branchens forskellige organisationer står klar til en god snak med alle interesserede. I år står ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen for den officielle åbning sammen med Greves borgmester Pernille Beckmann. Det sker lørdag kl. 10.30 på Ventrupparken 12 i Greve. - Lastbiltransport er jo et landsdækkende fænomen, og derfor er det vigtigt, at branchen også har gode samlingspunkter i Østdanmark. Vi glæder til nogle gode dage i Greve og til at få nogle gode snakke om, hvad der rører sig hos branchens folk, siger Jacob Chr. Nielsen. Når ITD er ude til messer, er det som regel de gode råd og den konkrete bistand, som præger snakken med branchens folk. - ITD er sat i verden for at yde en god service og støtte de danske vognmænd i dagligdagens virvar og travlhed. Messerne er det sted, hvor vognmændene har tid til at få en snak, og ganske tit er det her, vi finder nogle gode løsninger, som kan vise sig at lette vognmanden for en byrde eller to, tilføjer Jacob Chr. Nielsen. På Transport Øst stiller ITD med to konsulenter på sin stand samt en forsikringsspecialist fra Tryg. /cw

På lørdag drejer ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen på startnøglen til weekendens messe Transport Øst hos Mercedes CPH i Greve.

Det er 6. gang, at Transport Øst arrangeres på Sjælland, hvor en lang række af transportbran-

chens aktører udstiller lastbiler, trailere, kraner, løftegrej, dæk m.v., - og branchens forskellige organisationer står klar til en god snak med alle interesserede.

I år står ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen for den officielle åbning sammen med Greves borgmester Pernille Beckmann. Det sker lørdag kl. 10.30 på Ventrupparken 12 i Greve.

- Lastbiltransport er jo et landsdækkende fænomen, og derfor er det vigtigt, at branchen også har gode samlingspunkter i Østdanmark. Vi glæder til nogle gode dage i Greve og til at få nogle gode snakke om, hvad der rører sig hos branchens folk, siger Jacob Chr. Nielsen.

Når ITD er ude til messer, er det som regel de gode råd og den konkrete bistand, som præger snakken med branchens folk.

- ITD er sat i verden for at yde en god service og støtte de danske vognmænd i dagligdagens virvar og travlhed. Messerne er det sted, hvor vognmændene har tid til at få en snak, og ganske tit er det her, vi finder nogle gode løsninger, som kan vise sig at lette vognmanden for en byrde eller to, tilføjer Jacob Chr. Nielsen.

På Transport Øst stiller ITD med to konsulenter på sin stand samt en forsikringsspecialist fra Tryg.

/cw
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078