23948sdkhjf

Green Cargo leder efter ny topchef

Svensk godsbaneoperatør skal finde afløser for Ted Söderholm inden april 2023.

Green Cargos CEO, Ted Söderholm, har meddelt selskabets bestyrelse, at han ønsker at fratræde sin stilling, da han har fået nyt job uden for transport-sektoren.

Det skriver Green Cargo i en pressemeddelelse.

- Vi i bestyrelsen, og ledelsen, ville gerne have beholdt Ted Söderholm som adm. direktør et godt stykke tid endnu. Vi vil gerne takke ham for et meget vellykket arbejde med sammen med resten af ledelsen at løfte Green Cargo til en virksomhed på alle måder bedre og stærkere i løbet af de knap fire år, der er gået, siger Andreas Regnell, bestyrelsesformand, Green Cargo.

Ted Söderholm tiltrådte som CEO for Green Cargo i 2019 og har sammen med resten af ledelsen stået i spidsen for en succesfuld forandringsproces.

- Det var en hård beslutning at forlade Green Cargo. Virksomheden er midt i en spændende transformation, og jeg er meget stolt og glad for det, vi har opnået indtil nu. Virksomheden står på et meget mere stabilt fundament, både økonomisk og strukturelt.Nu afleverer jeg en klar retning for en virksomhed, der har en yderst vigtig rolle at spille for den svenske industri i omstillingen til et grønnere samfund.Jeg vil gerne sige en stor tak og ønske virksomheden alt det bedste og succes, udtaler Ted Söderholm.

I sin egenskab af administrerende direktør for Green Cargo har Ted Söderholm desuden været formand for branche- og arbejdsgiverorganisationen Tågföretagen, medlem af JBS, Railway Industry Collaboration Forum og medlem af eksekutivkomiteen for CER, Community of European Railway and Infrastructure.   /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126