23948sdkhjf

Leman-direktør forlader selskabet

Thomas Krøyer afløses midlertidigt af Ole Ringheim.

Efter syv år på posten som administrerende direktør har Thomas Krøyer valgt at forlade Leman.

Det skriver transport- og logistikvirksomheden i en skriftlig meddelelse, hvor det også lyder, at ”Thomas Krøyer har transformeret og optimeret Leman-organisationen ved at skabe en reel ledelsesstruktur, udvikle Leman på en række områder og introduceret ”oneLEMAN” overalt i koncernen. Samtidig har han igangsat og gennemført flere fusioner og opkøb og har været oprindelsen til en international ekspansion i Kina”.

- Vi takker Thomas for alle disse initiativer, der har hjulpet Leman med at udvikle nye forretningsmuligheder og øget vores tilstedeværelse på det globale marked, siger Philippe Ziegler, bestyrelsesformand i Leman og fortsætter:

- Samtidig er vi meget glade for at meddele, at Ole Ringheim, medlem af Lemans bestyrelse, har accepteret den midlertidige rolle som koncernchef, indtil ansættelse og udnævnelse af en permanent administrerende direktør er gennemført.

Den nye midlertidige koncern-CEO har lang erfaring med spedition og ledelse fra sin tid som administrerende direktør for DHL i Norden og Asien. Derudover har Ole Ringheim været medlem af Lemans bestyrelse siden september 2019 og har et indgående kendskab til virksomheden. Ole Ringheim tiltræder virksomheden i dag den 1. juni 2021. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125