23948sdkhjf

Garbe: Stort udviklingsprojekt uden for Berlin

Ny multifunktionsejendom i Falkensee.

Den tyske erhvervsejendomsudviklervirksomhed Garbe Industrial Real Estate GmbH udvikler multifunktions-projektejendom i Falkensee, Brandenburg i den vestlige udkant af Berlin, hvor Garbe udvikler ejendommen med et samlet areal på næsten 22.000 kvadratmeter. Ejendommen bygges på en cirka 36.000 kvadratmeter stor grund.

- Det vestlige Berlins bagland har udviklet sig til en dynamisk voksende forretningslokation. Nærheden til Berlin og Potsdam samt potentialet til at ansætte veluddannede arbejdere gør regionen meget interessant for virksomheder fra forskellige brancher, siger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate.

Ejendommen er planlagt til cirka 18.700 kvadratmeter halareal. Derudover vil der være 2.400 kvadratmeter mezzaninplads. 760 kvadratmeter er planlagt til kontorer og 2 sociale rum. Hallen vil være designet på en sådan måde, at den kan opdeles i fleksible enheder, der starter med en størrelse på cirka 5.000 kvadratmeter. Den nye bygning vil være udstyret med 20 rampeporte og fire porte på jorden. Udendørsområdet vil have parkeringspladser til 140 biler og 27 veksellad. Nogle af parkeringspladserne er udstyret med elektriske ladestationer.

Byggeriet skal begynde i oktober. Ejendommen er planlagt til færdiggørelse sommeren 2022. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172