23948sdkhjf

Dekra udvider i Silkeborg

Overtager Down Towns lokaler og aktiviteter.

Transportuddannelsesinstitutionen Dekra overtager Down Towns lokaler og aktiviteter i Silkeborg. Tidligere har Down Town været Dekras udliciteringspartner i Silkeborg.

- Vi er i Dekra glade for igen at blive lokalt forankret i Silkeborg med vores nye skole på Tietgensvej. Det var ikke en svær beslutning for os at sige ja til, da Jan fra Down Town ønskede at drosle ned og få mere fritid, siger Karsten Trend Poulsen, administrerende direktør for Dekra Midtjylland.

- Vi kender Jan og Down Town fra mange års samarbejde. Derfor glæder vi os til at byde medarbejderne fra Down Town velkommen i Dekra, fortsætter Karsten Trend Poulsen.

Flere kurser i Silkeborg

AMU-kurser i Silkeborg er ikke helt nyt for Dekra, der udbyder EU-efteruddannelsen for lastbil- og buschauffører på Jyllandsringen i Resenbro ved Silkeborg.

Der er planer om flere kurser, når Dekra slår dørene op på Tietgensvej 16. Indtil videre er det fastlagt, at der bliver udbudt følgende kurser: lastbilkørekort, vogntog, EU efteruddannelse til gods og bus samt kurser for varebilschauffører.

- Overtagelsen af Down Towns lokaler og aktiviteter betyder nemmere adgang til efteruddannelse og kørekort til store køretøjer for vores kursister i området. Desuden vil vi jævnligt udbyde varebilskurser, siger Karsten Trend Poulsen.

Lige nu er Dekra i fuld gang med at få lavet en kursusplan, så de efter planen kan udbyde kurser fra midten af maj på den nye adresse. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141